Välkommen till Cykelcenter - din cykelbutik på nätet!

Välkommen till Cykelcenter - en cykelbutik du kan lita på

 

Cykelcenter är en cykelbutik med målet att förse dig med en cykel som uppfyller just dina behov. Oavsett om du letar efter mountainbikes, juniorcyklar, Scott cyklar eller hybridcyklar så har vi det du letar efter. Behöver du en herrcykel eller damcykel eller kanske rentav en elcykel så erbjuder vi bra service och snabb leverans fram till din dörr om så önskas. Vi har endast kvalitetscyklar från välkända varumärken och bemöter alltid våra kunder med ett leende på läpparna.

 

Öppettider 1 Mars - sista Septemberi: Vardagar 11 - 18, Lördagar 10 - 14, Söndagar Stängt Webbshopen är öppen dygnet runt! Frakt 700,- på alla cyklar

NU KAN VI ÄVEN ERBJUDA FÖRMÅNSCYKLAR. KONTAKTA OSS GÄRNA FÖR MER INFORMATION

Vi vill förändra på riktigt! Cykelcenter och våra samarbetspartners brinner för att du ska få ett bättre, friskare och flexiblare liv med mer tid över till det du älskar! Med en förmånscykel slipper du vänta på bussen, stå i bilköer, leta efter parkeringsplatser eller trängas på tunnelbanan. Du kan snabbt, smidigt och enkelt ta dig från hemmet till jobbet och samtidigt ta del av alla de hälsofördelar fysisk aktivitet för med sig. Förmånscykel och villkor Alla anställda i Sverige kan få en förmånscykel, oavsett storleken på det företag du arbetar på. Du väljer den cykel som passar din livsstil och dina behov bäst, och sedan betalar du för den genom ett avdrag på din bruttolön - men du får nyttja cykeln precis när du vill! Du leasar cykeln under 36 månader, därefter kan du välja att köpa ut cykeln, ta ut en ny modell eller lämna tillbaka den. Hur mycket sparar jag? Alla kalkyler som vi gjort visar tydligt att cykeln blir betydligt billigare än ett köp i en cykelaffär. Hur mycket billigare beror på din inkomst och skattesats där du bor. Dessutom sparar du pengar genom att slippa betala bensin, pendelkort och parkeringsavgifter. Innan du beställer din cykel får du givetvis alltid veta ditt pris och hur mycket du faktiskt sparar!
Nya Produkter
290366A
Scott Addict 20 disk
39.995 kr
286437
Scott Speedster 40 Disk
14.995 kr 11.995 kr
286438(1)
Scott Speedster 50 Disk
13.995 kr 10.995 kr
280645
Scott Speedster 50
10.995 kr 7.495 kr